lauantai 15. syyskuuta 2012

Uusia tuulia

Ulkona sataa vettä. Pieni vilkaisu verhojen välistä saa laittamaan sälekaihtimet tiukasti kiinni. Kesä on viimein mennyt eikä sitä edes intiaani muodossa palaamaan saa. Nyt on syksy ja se näkyy lehdissä, tuntuu satessa, hivelee raikkaassa tuulessa ja huokuu kynttilän valosta. Etsin villasukat ja annan lämmön kiivetä varpaista nenänpäähän. Uusi vuodenaika on avannut lehtensä tähän vuoteen, miten sen kirjoitan se on minusta kiinni.

Viime aikoina olen saanut olla mukana monessa hienossa asiassa. En olisi koskaan uskonut mitä kaikkea saan elämään tämän sydänvian kautta. Paljon olen saanut tavata uusia ihmisiä, kuulla tarinoita, nähdä sankareita ja ennen kaikkea pitää yhtä omanani. Olemme poikamme kanssa perustaneet pienen lorupiiri. Tai oikeestaan minä järjestin tekijän ja paikan jossa se pidetään. Itse menemme vain nauttimaan siitä mitä loruttelulla saa aikaan, uskon sen olevan iloa arkeen. Toinen hieno mahdollisuus on, jotta olemme mukana pienessä dokumentti projektissa. Asia on vielä melko kesken mutta viime viikolla meitä kävi tapaamassa dokumentin tekijä/luoja. Oli innostavaa kuulla aiheesta ja prosessista enemmän ja vielä innostavampaa oli se, jotta meidän tarina saisi olla osa tuota kokonaisuutta. Saa nähdä mitä kaikkea on vielä edessä. Odotan innolla.

Huomenna kokoontuu jälleen sydänteatteri ja aiheena on voimaannuttava valokuvaus. Uskon huomisen olevan niin kipeä kuin kaunis matka jälleen niin omaan sisimpään kuin muiden maailmaan. Olen yhä uudestaan huomannut sen, jotta antaessaan saa. Kun uskaltaa olla aito ja hauras niin elämän sävel soi kauniina myös muita rohkaisten. Jos oma elämäni lohduttaa tai rohkaisee jotakin jossakin niin tiedän, jotta olen onnistunut ainakin yhdessä asiassa.

Viime viikolla katsoin myös elämä lapselle konsertin. Kyyneleet valuivat kasvoillani. Se mitä on elää sairaalassa ja taistella rakkaan rinnalla on maailma jota ei ymmärrä ellei ole itse maailmassa elänyt. Liian moni joutuu tuon maailman keskelle mutta myös suurin osa selviää siitä voittajana.

Unihiekka hiipii silmiin. On aika mennä nukkumaan rakkaani viereen. Kiitos kun istuit kanssani hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti