sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Rakkaita.

Ihanaa kun ollaan vaan,
sydän hyrähtää kun teidät kohdata saan.
On juureni siellä missä lapsuuteni koti on,
ei sieluni ole lähellänne levoton.
On rakkaus voima suuri ja kaunis niin,
se nitoo yhteen ja saa ilon päiviin sateisiin.
Kuinka onnellinen olla saan,
kun teidät rakkaani omistan päällä tämän maan.

Makaan sängyllä läppäri kädessä. Vierelläni makoilee kaksi siskon tyttöäni, jotka ovat pienellä lomalla luonamme. Pitkästä aikaa tuttuja ja turvallisia ihmisiä on lähellä ja se saa sydämen hymyilemään. Sitä ymmärtää kuinka yksin sitä välillä onkaan kun saa rakkaita lähelle. Kumpa voisin purkittaa näitä hetkiä ja pilvisinä päivinä nauttia niitä pienissä annoksissa.

Kaiken arjen hulinan keskellä olemme tehneet tutkimusmatkaa makujen maailmaan. Kokeilussa on Bataatti. Näyttäisi nyt niin hyvältä, jotta se sopisi pojan masulle. Ihottumaa tai masuvaivoja ei ole tullut joten sillä jatketaan jos ei mitään ilmene. Oma mielikin on parempi kun vihdoin löytyy jotakin tukevampaa ravintoa. Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa ja etsiä uusia makuja pikku hiljaa. 

Elämä on siis ihan hyvin tällä hetkellä ja siitä todella kiitän. Jos näin hyvin saamme jatkaa matkaa niin kesäkuussa on seuraava sydämen ultraääni ja loppu vuodesta palaamme Helsinkiin. Elämme kuitenkin päivän kerrallaan ja otamme vastaan sen mitä annetaan. Muuta emme voi vaikka päivät eivät aina tuo onnea ja iloa.

Nyt taidan antaa unelle vallan. Päivä on ollut niin touhukas, jotta keho vaatii lepoa. Piha on kevät kunnossa ja odotamme vain kukkien puhkeamista. Eläköön valo ja sen tuoma raikkaus. Hauskaa vappua kaikille.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti