torstai 12. joulukuuta 2013

LUUKKU 13

Ihminen on perusolemukseltaan melko itsekäs. Omastaan antaminen on vaikeaa varsinkin silloin jos se ei jollakin tapaa hyödytä itseään. On helpompaa kerätä itselleen lisää kuin antaa vähästään toiselle. Tunnustan, jotta itsekkyys asuu ajottain myös minussa vahvasti. On helppoa turvautua omaan mukavuusvyöhykkeeseen kuin auliisti mennä askeleita toista kohti sydämellään. Pieniä tekoja huutaa maailma ympärilläsi. On satoja mahdollisuuksia miten antamista voi opetella. Kerron niistä yhden:

LUUKKU 13
Poikamme on käynyt 2 avosydänleikkausta läpi. Jokaiseen leikkaukseen on liittynyt verensiirtoa tai sen hyydyttämistä. Ilman sitä, jotta joku tuntematon ihminen jossakin olisi antanut omastaan, meidän rakas ei olisi selvinnyt. Tämä sai minut ajattelemaan verenluovutusta uudella tavalla. Hetki kun luovutan voi viedä elämästäni noin tunnin ja samaan aikaan se voi antaa elämän sykkeen jollekkin joka siitä taistelee.

Anna kätesi. Luovuta verta jo tänään tai varaa tänään sille aika kalenteristasi. Apua tarvitsee moni pieni ja iso ihminen. Ojenna kätesi ja anna punaisen veren valua toisen puolesta.



http://www.veripalvelu.fi/

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti