lauantai 7. joulukuuta 2013

LUUKKU 8

Vuosia sitten minulla oli ihana oma pieni draamaryhmä. Kiersimme eri tilaisuuksia ja veimme tärkeää asiaa eteenpäin taiteen keinoin. Teimme kerran lastenmusikaalin. Pienet ihmiset ovat avoin ja rehellinen yleisö. Ilo, suru ja koko tunteiden kirjo on heidän käsissään. Palaute on välitöntä. Muistan kun erään esityksen jälkeen pieni poika saapui luokseni. Hän katsoi minua suurilla silmillään sieluuni asti. Poika kaivoi taskujaan ja antoi minulle 5 centin kolikon ja kuiskasi: Kiitos hyvästä esityksestä.

Kuinka monesti sinä olet kiittänyt ihmistä, näyttelijää, terveydenhoitajaa, kassan myyjää, postinkantajaa tai henkilöä joka sinua on ilolla palvellut tai tuonut elämääsi jotakin hyvää? Pieni sana tai palaute voi antaa voimaa arjen puurtamiseen tai antaa rohkeutta uransa ensi askeliin joten;

LUUKKU 8
Muistele hetkeä kun olet saanut hyvää palvelua tai ollut hetkessä joka on vaikuttanut sinuun suuresti. Välitä kiitoksesi tähän paikkaan joka sanoin, kirjeellä, sähköpostilla tai kasvotusten.  Pienessä hetkessä huomaat kuinka hyvä saa aikaan  hymyn joka ulottuu sydämeen saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti