torstai 18. huhtikuuta 2013

Uusi sinä

Kuuntelemme mieheni kanssa musiikkia. Mieli vapautuu ja leijailee rentouden vuoristorataa. Pieni sankari tuhisee untaan. Nostin hänet isänsä kainalosta omaan sänkyyn. Päivän touhut väsyttivät matkaajaa niin jotta uni hiipi silmiin sohvannurkassa isin kainalossa. 

Olemme mieheni kanssa vain hämmästelleet sitä muutosta, jonka lapsessamme näemme. Haalean sini/harmaa iho, sinertävät huulet ja kynnenaluset ovat muuttuneet vaaleanpunaisiksi. Hento ja täydellinen vaavin iho valtaa alaa ja voima huokuu jokaisesta eleestä ja ilmeestä. Enää ei tarvitse pysähtyä puuskuttamaan mukavan leikin päätteeksi tai laittaa päätä tyynylle kun olo käy tukalaksi. Nyt voimat ovat niin kuin touhutkin. Me hiljennymme ja kiitämme. Voimaa huokuu sinusta ja valtaa alaa. Olet hämmästelymme kohde yhä uudestaan. Olet rakkautemme kanava jota täytämme yhä uudestaan jotta sen virta veisi sinua uusiin seikkailuihin.

Hämmästelemme myös sitä kuinka urheasti toivut ja eheydyt. Rinnassasi on kaunis arpi osoittamassa uuden elämän mahdollisuudesta. Osoitat käytökselläsi, jotta sinulla ei ole kipuja vaan kokeilet kaikkea uutta ja ihmeellistä mihin aikaisemmin voimasi eivät riittäneet. On uskomatonta jotta enää ei ole lääkkeitä ja niiden tahdittamaa arkea. Voimme elää meidän elämää, enemmän kuin elämää sydänvialle. Kun toivumme ja voimaannumme yhä enemmän valloitamme uusia nähtävyyksiä. Meitä varten, meidän edessämme on niin paljon kaunista ja kutsuvaa. Meidän edessä on elämä.

On uskallettava uskoa kaikki tämä uusi todeksi. Uskallettava luottaa, jottta siipemme kantavat. Saamme mennä ja tulla, olla ja hullaantua elämän soinnista.Mennyt on eletty ja sodittu voittajina, tulevasta emme tiedä ja hyvä niin. Huominen matka on tuntematon mutta juuri se kutsuu jatkamaan. On uskallettava jotta uskaltaisimme uskaltaa.

Uusi sinä. En olisi voinut uskoa kuinka kauneutesi vain lisääntyy.
Sinä valat voimaa ja voimaannutat meidätkin.

Lastenklinikan seinällä lukee: ihmeitä ei synny vaan niitä tehdään.

Sinä olet ihme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti